Retur

Hvis du ønsker å bytte et produkt til en annen størrelse/vekt/type, vennligst kontakt kundeservice på hei@anewsleep.no. Husk å inkludere ordrenummeret ditt i henvendelsen.

Hvis du ønsker å returnere et produkt og få pengene tilbake, enten fordi du har angret på kjøpet eller ved bruk av tilfredshedsgaranti, følg bare prosessen nedenfor. Vær oppmerksom på at du selv må dekke fraktkostnadene ved retur. Merk at det kan ta opptil 3-4 uker å venne seg til våre vekteprodukter. Du er alltid velkommen til å kontakte oss på hei@anewsleep.no, hvis du er i tvil eller trenger råd.

Vi tilbyr tilfredshedsgaranti i 30 dager etter mottakelsen av følgende produkter:
 1. Ella Vektdyne
 2. Ella Vektdyne for barn
 3. Ella Vektteppe
 4. Anew Dream Puten
 5. Anew Regulate Dynen

Hvis du har kjøpt andre produkter enn de nevnte, har du en angrefrist på 14 dager fra mottaksdatoen. Hvis du benytter deg av angrefristen, må produktet være ubrukt.

Vennligst merk at det ikke er søvngaranti på følgende:

 • Brukte produkter som selges til redusert pris, da produktet ikke lenger er nytt fra fabrikken. Hvis du ønsker å returnere en brukt vektdyne innenfor angrefristen, må du selv dekke fraktkostnadene.
 • Dyner som har flekker, kraftig lukt (for eksempel røyklukt), hår eller lignende. Dynen har blitt brukt i en grad som gjør at vi ikke kan selge den som brukt i vårt outlet.
 • Sengetøy som er åpnet og brukt. Du kan gjerne bruke trekket til en vanlig dyne, da målene vanligvis er de samme. Hvis trekket er uåpnet, har du mulighet til å returnere det sammen med dynen.
 • Anew Sovemaske

Retur av produkt:

 1. Pakk produktet forsvarlig inn i egnet emballasje. Vær nøye med å tydelig merke pakken med ordrenummeret og det opprinnelige pakkenummeret du mottok varen på. Dette er viktig for å unngå toll- og momskostnader ved retur til Danmark.
 2. Send en e-post til hei@anewsleep.no angående returen, slik at vi kan sende deg en returetikett. Vær oppmerksom på at vi tar et gebyr på 200 NOK for returetiketten, som vi trekker fra det beløpet vi refunderer.
 3. Send varen i retur til følgende adresse:
  Parcel Feeder A/S
  c/o Anew Sleep ApS
  Midtager 29
  2605 Brøndby
  Danmark
 4. Du har ansvaret for at pakken kommer trygt frem til oss. Vi anbefaler derfor at du sender med sporingsnummer og husker å få en kvittering når du leverer pakken på postkontoret.
 5. Når pakken er levert, vennligst send en e-post til hei@anewsleep.no hvor du oppgir ordrenummeret og årsaken til retur.
 6. Når vi har mottatt og sjekket produktene, vil du motta tilbakebetalingen.