Personvernerklæring

Informasjon om vår behandling av dine personopplysninger, osv.

Vi er ansvarlige for behandlingen av dataene – hvordan kontakter du oss?

Anew Sleep ApS (“anew sleep”, “os”, “vores”, “vi”) er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Anew Sleep ApS
Olfert Fischers Gade 4b, 1311 København K
CVR-nr.: 43077384
Telefon: +45 61 10 20 23
E-mailadresse: hej@anewsleep.dk

Når du bruker anewsleep.dk, godtar du vår behandling av dine personopplysninger slik vi beskriver i denne policyen. Vi jobber nøye med å behandle og beskytte dine data på en forsvarlig og ansvarlig måte.

I personvernpolicyen vår informerer vi om formålene med behandlingen av personopplysninger om våre besøkende, hvordan vi beskytter dem, samt de rettighetene man har som besøkende.

Formålene med vår behandling av personopplysninger, hvilke typer/kategorier av opplysninger vi behandler og rettsgrunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger er som følger:

Når du bruker vår hjemmeside, samler vi inn følgende personopplysninger:

Typer af personoplysninger:

  • IP-adresse, enhetstype og nettleser, søkeord, nettverkslokasjon, bruksmønstre, hvilke produkter som besøkes og legges i handlekurven, nyhetsbrevpåmeldinger (kun ved aktivt samtykke fra deg; navn, e-postadresse, telefonnummer, produktpreferanser). 
  • Formål: Optimalisering av nettsiden, innsamling av kunnskap og statistikk om søvn og bruken av vektdyner, markedsføring av anew sleep's produkter samt generering av markedsføringstillatelser for anew sleep.

Retsgrunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger følger av:

  • Artiklen i databeskyttelsesforordningen 6, stk. 1, litra a, b, c og f.
  • Cookie-forskriften § 3

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • Våre kilder til informasjonen vi samler om våre besøkende, som nevnt ovenfor, er via nettleserinformasjonskapsler (cookies), forutsatt at det er gitt samtykke til vår informasjonskapselpolitikk.
  • Vi jobber aktivt med å ikke samle inn eller dele personlig identifiserbar informasjon som ikke er strengt nødvendig for å opprettholde normal drift av virksomheten vår.
Videredeling af personoplysninger
  • anew sleep kan dele dine personopplysninger med leverandører, samarbeidspartnere, tilknyttede selskaper, verktøy og digitale medier i samsvar med vår vanlige forretningsdrift.
  • Så lenge du har gitt oss samtykke gjennom informasjonskapselavtalen vår, kan vi motta og dele tekniske og statistiske data med digitale tjenester som Shopify, Google, Meta, Snapchat, Pinterest, TikTok, Klavyio, Sleeknote og lignende. Vi deler og mottar tekniske data som hjelper oss med å målrette annonser og markedsføring, og måle effekten av markedsføringen vår og brukernes atferd på nettstedet vårt, osv.
  • Vi forbeholder oss retten til å videreformidle informasjonen din til relevante offentlige myndigheter dersom vi blir pålagt å gjøre det i henhold til krav og/eller forpliktelser.

Oppbevaring av dine personopplysninger:
  • Perioden vi oppbevarer dine personopplysninger kan variere avhengig av verktøy/medium og hvordan vi bruker dataene i vår drift. Vi har en policy om å ikke oppbevare data lenger enn nødvendig, og vi har interne prosedyrer for å sikre at dataene ikke oppbevares lenger enn det som er fornuftig og ansvarlig.

Når du handler hos oss, behandler vi følgende personopplysninger:

  • Typer av personopplysninger: Navn, adresse, firmanavn, firmaadresse, mobilnummer, arbeidstelefonnummer, e-postadresse.
  • Formål: Å behandle, sende og levere din bestilling, samt å føre statistikk over salg og inntekt, overholde kravene i regnskapsloven og tilsvarende interne drifts- og kontrollbehov.Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:
  • Artiklen i databeskyttelsesforordningen 6, stk. 1, litra b og f.

Hvor dine personopplysninger stammer fra:

  • Når du handler hos oss, må du oppgi den nevnte personlige informasjonen via vår utsjekkingsside, slik at vi kan motta bestillingen din, behandle betalingen og fullføre bestillingen. Du fyller dermed inn informasjonen selv og aksepterer dermed disse vilkårene for behandlingen av dem.
Vi videregiver dine personoplysninger til følgende modtagere:
  • Vi deler den nevnte informasjonen om deg med vår betalingsformidler og lagerpartner, samt relevante IT-systemer som tillater behandling og fullføring av bestillingen din. Vi inngår databehandleravtaler med leverandørene og samarbeidspartnerne vi deler dine data med.

     

  • Vi forbeholder oss retten til å videregi dine opplysninger til relevante offentlige myndigheter, hvis vi skulle bli pålagt krav eller forpliktelser i henhold til lov.
Oppbevaring av dine personopplysninger
  • Vi lagrer informasjonen om ditt kjøp i 5 år, i samsvar med bokføringsloven. Etter 5 år vil kjøpsdataene dine bli slettet.
  • I de fleste tilfeller lagrer vi dataene sikkert innenfor EU. I noen få tilfeller kan vi lagre data utenfor EU, men bare i land og hos underdatabehandlere som sikrer at dataen blir oppbevart og behandlet på en sikker måte og i samsvar med EU-standarder.

Hvis du søker på en jobb hos oss, behandler vi følgende personopplysninger:

  • Typer av personopplysninger: Navn, mobilnummer/telefonnummer, e-postadresse, adresse, utdanning, arbeidshistorikk, straffeattest.
  • Formål: Behandle jobbsøknader med sikte på å evaluere hvilke medarbeidere vi ansetter.
Retsgrunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger følger av:
  • Artiklen i databeskyttelsesforordningen 6, stk. 1, litra b og f.

Hvor dine personopplysninger stammer fra:

  • Når du søker på en stilling hos oss, må du oppgi den ovennevnte personlige informasjonen via vår jobbside eller i en e-post, slik at vi kan motta og behandle søknaden din. Du oppgir informasjonen selv og aksepterer dermed disse vilkårene for behandling av informasjonen.
Vi videregiver dine personoplysninger til følgende modtagere:
  • Din jobbsøknad blir behandlet i våre lagrings- og verktøyressurser i Google Business G Suite. Dataene blir oppbevart og behandlet innenfor EU.
  • Vi forbeholder oss retten til å videreformidle dine opplysninger til relevante offentlige myndigheter hvis det kreves eller pålegges oss.
Oppbevaring av dine personopplysninger:
  • Vi lagrer din søknad og informasjon i opptil 6 måneder etter mottakelsen, med mindre du aktivt samtykker til noe annet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt hvis du ønsker at vi skal slette informasjonen innen 6 måneder.

     

  • Vi kan be deg om å beholde informasjonen lenger hvis vi ser muligheten for en fremtidig ansettelse. Vi sletter selvfølgelig informasjonen hvis du ikke ønsker å samtykke til lengre lagring.
  • Din jobbsøknad behandles i våre stasjoner og verktøy i Google Business G Suite. Dataen lagres og behandles innenfor EU.

Dine rettigheter

Du har etter personvernforordningen en rekke rettigheter når det gjelder vår behandling av opplysninger om deg.

Hvis du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, må du kontakte oss.

Rett til å se informasjon (innsynsrett)

Du har rett til å få innsyn i informasjonen vi behandler om deg, samt en rekke tilleggsopplysninger.

Rettelse (rett til korrigering)

Du har rett til å få uriktige opplysninger om deg selv rettet.

Rett til sletting

I spesielle tilfeller har du rett til å få slettet opplysninger om deg før det vanlige tidspunktet for generell sletting.

Begrensning av behandling

Du har i visse tilfeller rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger. Hvis du har rett til å begrense behandlingen, kan vi bare behandle informasjonen - bortsett fra lagring - med ditt samtykke, eller for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav, eller for å beskytte en person eller viktige samfunnsinteresser.

Rett til å protestere

Du har i visse tilfeller rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger.

Du kan også protestere mot behandlingen av dine opplysninger for direkte markedsføring.

Rett til å overføre informasjon (dataportabilitet)

I visse tilfeller har du rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, allment anvendt og maskinlesbart format, og til å overføre disse personopplysningene fra en behandlingsansvarlig til en annen uten hindringer.

Du kan lese mer om dine rettigheter i Datatilsynets veiledning om de registrertes rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet 

Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner kontaktinformasjonen til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Dokumentopplysninger

Denne versjon av anew sleeps personvernspolitikk ble skrevet 12. september 2022