Vi drømmer om å kunne forbedre nattesøvnen din

Alt for mange sover for dårlig. I Norge er det faktisk opp mot en tredjedel, av oss som opplever søvnproblemer. Hvis du er én av dem, vet du også hvor frustrerende det kan være å starte dagen etter en dårlig natt. Du føler deg uopplagt og vil aller helst bare gå til sengs igjen og utsette alle gjøremålene den dagen. Dårlig søvn er ikke gøy, og det ønsker vi å gjøre noe med.

I anewsleep drømmer vi om å kunne hjelpe deg med å få bedre nattesøvn, slik at du kan få et litt sunnere liv med mer overskudd, energi og tilstedeværelse i hverdagen. Vår store ambisjon er å bygge et søvnunivers som inneholder innovative kvalitetsprodukter, tjenester og innhold som gjør det å forbedre søvnen både enkelt og tilgjengelig. Målet vårt er i tillegg å yte Norges beste kundeservice hvor kundene våre opplever at det er enkelt og trygt å handle hos oss, og at vi alltid er tilgjengelige. Ja, vi måler faktisk suksessen vår ut fra hvor tilfreds du er.

Les mer om vår vektdyne - startskuddet på reisen vår.

Hvem er vi?

Vi er tre danske iverksettere som startet anewsleep i 2022. Det skjedde etter at vi selv opplevde både interesse og behov for å forstå hvordan vi kunne forbedre vår egen søvn. Haris (nr. 1 fra høyre på bildet nedenfor) har som management konsulent hatt en jobb som medførte mange arbeidstimer. Da opplevde han forskjellen på god og dårlig nattesøvn og hvilken effekt det hadde på energien i hverdagen og det han presterte på jobb. Derfor har han i flere år vært interessert i søvn, blant annet ved bruk av søvnmålere. Kristian (nr. 1 fra venstre) og Mads (nr. 2 fra høyre) har drevet forretning sammen siden 2014, hvor de begge har hatt et stort ansvar og arbeidspress. Dette har påvirket vanene deres, søvnen og den generelle helsen. Arbeidsmengden ble stadig større de siste par årene, noe som har fått dem til å legge om hverdagen slik at de i dag prioriterer helse og sunnhet (og søvn) høyt.

Fellesnevneren er altså at vi alle tre har merket hvor viktig søvnen er for både velvære og trivsel. Da vi fant ut at tendensene i samfunnet går i feil retning (nesten halvparten sliter med søvnproblemer, og mer enn hver tredje ungdom opplever stress, angst og ensomhet) så bestemte vi oss for å starte opp anewsleep, slik at vi kan være med på å bidra positivt til folks søvn og velvære.

Din tilfredshet er vår ledende stjerne.

Vi er her for å hjelpe våre kunder. Vi drives ikke bare av å selge en dyne eller et teppe. Vi drives av å hjelpe våre kunder med å få bedre søvn, slik at de kan ha energi og overskudd til å være den beste versjonen av seg selv hver dag. Vi prøver å oppnå dette ved å utvikle innovative kvalitetsprodukter som kan hjelpe kundene med deres søvnproblemer. Men like viktig for oss er å hjelpe kundene med spørsmål, tvil eller servicebehov de måtte ha når det gjelder søvn. Vi hjelper med et smil og lover at vi skal være en positiv del av din dag - enten du kontakter oss via chat, e-post eller telefon. Vi vil være gode, nærværende og ærlige i vår veiledning og behandling av våre kunder. Det er vårt løfte til deg, og vi tar stolthet i det. Dette har resultert i mange positive anmeldelser på trustpilot, som vi er veldig stolte av.

  • Haris Skrijelj
    Medstifter

  • Mads Paaskesen
    Medstifter

  • Kristian Larsen
    Medstifter