Hvis du er i tvil om det er vektdynen eller vektteppet som er det rette for deg, så bør du tenke over hvor og når du ønsker å bruke produktet.

Vektdynen vår er klart best til å forbedre nattesøvnen og kan ses på som en erstatning for eller et supplement til den vanlige dynen din. Vektteppet er perfekt når du ønsker å slappe av eller når du skal ta en liten ettermiddagslur på sofaen, men kan også brukes i kombinasjon med en vanlig dyne.

Noen velger begge deler slik at de både har et produkt til stuen/sofaen og et produkt til soverommet.

Ved første øyekast ligner vektdynen vår en helt vanlig dyne, men det er spesielt to ting som er forskjellige:

1) Den veier mer. Vektdynen vår er en tung dyne, og finnes i vektklassene 5–13 kg. Vekten kommer fra bittesmå, lydløse glassperler som måler 0,8 mm i diameter, og som er fordelt over hele vektdynen. Den ekstra vekten i dynen gir et jevnt trykk, noe som har en beroligende og avslappende effekt. Det kan bidra til å redusere stress og forbedre søvnkvaliteten.

2) Den er 100 % vegansk. Det betyr at vektdynen ikke inneholder dun eller fjær. Istedenfor består vektdynen av 7 lag. Ytterlaget består av 100 % OEKO-TEX-sertifisert bomull, mens mellomlagene består av polyesterfibre som gjør dynen myk og varm. Det innerste laget består av de små glassperlene som gir dynen tyngde. Vi har med vilje valgt å unngå dun og fjær, da den ville blitt for varm for de aller fleste. Derfor vil dynen også virke mindre «fluffy» enn en vanlig dyne, men til gjengjeld har den alle de positive egenskapene som er beskrevet her.

Hvis du er i tvil er du velkommen til å ta kontakt med oss på chat eller telefon – så sitter vi klare til å svare på de spørsmålene du måtte ha.

Vektdynen vår ligger midt på varmeskalaen og kan derfor brukes året rundt av de aller fleste. De av kundene våre som fryser litt ekstra om vinteren, forteller at de noen ganger legger en vanlig dyne over vektdynen for å få ekstra varme. Dersom du er i tvil er du velkommen til å ta kontakt med oss på chatten eller på telefon – vi sitter klare til å svare på alle spørsmålene du måtte ha.

Du kan helt fint bruke ditt eget sengetøy hvis størrelsen passer. Dynene våre er laget i standardstørrelser: 140x200 cm for den vanlige vektdynen vår, 140x220 for den ekstra lange vektdynen og 100x140 cm for vektdynen til barn.

Merk at vårt eget sengetøy er laget av 100 % GOTS-sertifisert økologisk bomull som passer perfekt til vektdynen. I tillegg har vi satt på et smart sløyfesystem som gjør det mulig å knyte dynetrekket fast til dynen slik at det ikke sklir inni trekket. Les mer om sengetøyet vårt.

Du kan gjerne bruke ditt eget trekk hvis størrelsen passer. Våre dyner er laget i standardstørrelser: 140x200 cm for vår vanlige tyngdedyne, 140x220 cm for vår ekstra lange tyngdedyne og 100x140 cm for vår tyngdedyne til barn. Vær oppmerksom på at våre trekk er laget av 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull som passer perfekt til tyngdedynen. I tillegg har vi festet et smart snøresystem som gjør det mulig å feste trekket til dynen, slik at den ikke sklir rundt inne i trekket. Les mer om sengetøyet vårt.

Ja, absolutt. Vektdynen og vektteppet vaskes på maks 30 grader på skåneprogram. De tåler verken tørketrommel eller å bli strøket eller renset, og skal henges til tørk umiddelbart etter vask.

Sengetøyet vårt kan vaskes på 60 grader på vrangen på skåneprogram.

Husk å sjekke søppelpost/spamfilter, da den kan ha havnet der. Hvis det ikke er tilfellet, kan du kontakte vår kundeservice på hei@anewsleep.no - så sender vi den til deg.

Ditt ordrenummer finner du øverst i bekreftelsesmailen du mottok etter å ha lagt bestillingen. Hvis du ikke har mottatt en bekreftelsesmail, kan du kontakte vår kundeservice på hei@anewsleep.no - så sender vi ordrenummeret ditt til deg.

Du kan kontakte vår kundeservice på hei@anewsleep.no - så sørger vi for å løse dette raskest mulig, slik at du får produktene du har bestilt.

Det må være en feil fra vår side og det beklager vi. Kontakt vår kundeservice på hei@anewsleep.no - så sørger vi for å løse dette raskest mulig, slik at du får produktene du har bestilt.

De 30 nettene søvn-garantien kan betraktes som en prøveperiode. Her har du muligheten til å ta med dynen hjem og prøve den uten risiko. Hvis det innenfor garantiperioden viser seg at dynen ikke er noe for deg, trenger du bare kontakte oss på hei@anewsleep.no og starte en returprosess. Les mer om returprosessen her.

Det er to hovedgrunner til at vi tilbyr denne lange søvn-garantien. Den første er at det kan ta tid for mange å venne seg til dynen - for noen kan det ta opptil en måned. De fleste er ikke vant til å sove med den ekstra vekten over seg, derfor anbefaler vi å begynne med et par timer om gangen i starten, og deretter gradvis øke tiden. Vi ønsker at du tar den tiden det trenger for å venne deg til den uten stress, slik at du kan nyte alle de positive effektene dynen har på søvnen din. Den andre grunnen er at vi opplever at mer enn 9 av 10 kunder blir veldig fornøyde med dynen etter de første 2-4 ukene. Så det er stor sannsynlighet for at den også kan ha en positiv effekt på søvnen din, og at du dermed også vil bli fornøyd med den.

"Hva gjør dere med de brukte dynene?" lurer du kanskje på. På nåværende tidspunkt samler vi de brukte dynene sammen, noen blir donert mens andre får "et nytt liv" hos mennesker i nød som kan ha glede av dem (til en sterkt redusert pris). Merk at vi ikke selger returnerte/brukte dyner på vår nettbutikk - du kan være sikker på å få en helt ny dyne når du bestiller den her.

Hvis du ønsker å returnere hele eller deler av bestillingen din, kan du gjøre det via vår returportal her. Husk at det krever tålmodighet å venne seg til våre vektede dyner og tepper. For noen kan det ta opptil en måned.

Hvis du ønsker å bytte en vare eller hele bestillingen din (for eksempel på grunn av feil vekt), vennligst kontakt vår kundeservice på hei@anewsleep.no - så vil vi veilede deg gjennom prosessen.

Hvis du ønsker å reklamere et produkt på grunn av feil, ber vi deg om å kontakte vår kundeservice på hei@anewsleep.no - slik at vi kan finne en løsning. Vennligst ta noen bilder av skaden/feilen som du kan sende til oss via e-post.

Etter at vi har mottatt produktet på vårt lager (eller bevis for sending), vil vi refundere det tilsvarende beløpet til betalingskortet du brukte ved bestillingen.

Vi tilbyr dessverre ikke henting eller levering av varer på vårt lager eller kontor for øyeblikket.

Ja, vi tilbyr gratis levering ved kjøp over 799 kr.

Så snart vi har opprettet en forsendelsesetikett, bør du motta en e-post med sporingsnummer, forventet leveringsdato osv. Generelt streber vi etter å levere innen 2-3 arbeidsdager.

Vi tilbyr levering med PostNord (hjemmelevering og pakkeutlevering).

Vi streber etter å levere innen 2-3 arbeidsdager.

Prisene på www.anewsleep.no er i norsk valuta, og du vil derfor ikke bli belastet ekstra MVA ved mottak. Vi har nemlig et norsk MVA-nummer.