Forhåndsbestilling - Vektdyne

Det har vært stor etterspørsel etter vår Ella Tyngdedyne, som dessverre kan være utsolgt i enkelte størrelser og vekter, men heldigvis har du muligheten til å bestille dynen likevel:
  • Alternativ 1: Sjekk om vekten er tilgjengelig i en annen størrelse (f.eks. 140x200 cm i stedet for 140x220 cm eller omvendt).
  • Alternativ 2: Du kan forhåndsbestille dynen i dag – så sender vi den til deg 14. desember (vi har flere på vei). Søvngarantien starter først fra den dagen du mottar dynen og gjelder frem til 31.01.2024. Vi trekker først beløpet på kortet ditt når vi sender produktet til deg. Hvis du også bestiller andre produkter som vi har på lager, sender vi dette/disse produktet(e) til deg umiddelbart og videresender den forhåndsbestilte dyne. Vær oppmerksom på at i dette tilfellet trekker vi hele beløpet når vi sender det første produktet, da vi ikke kan ta ut et delbeløp.

Har du spørsmål om dette, er du velkommen til å kontakte oss i chatten, på hei@anewsleep.no eller pr. telefon på +45 61 10 20 23.